Ansiktsmask mot rynkor

Här hittar du de tre bästa och mest effektiva ansiktsmaskerna med anti-age effekter för att motverka och ta bort rynkor. Om du använder en ansiktsmask innan du använder anti-age kräm så ökar reduceringen av ålderstecken som rynkor under ögonen, i pannan och runt munnen. Se till att ta hand om din hud så får du snart en vacker hy som är avundsvärd!

Dermalogica Skin Hydrating Masque

bra-mot-rynkor2
En effektiv ansiktsmask mot rynkor som innehåller antioxidanter.

Med den här ansiktsmasken får du hjälp att dölja linjer av rynkor samtidigt som din hud blir fastare och jämnare.

Masken ger en lyster av ungdomlighet som känns fräsch och ren. Enkel att använda! Vi rekommenderar verkligen produkten som är en högklassig Dermalogica ansiktsmask som är speciellt utformad för att ge ett ungdomligt utseende. För dig som vill ha en enkel kräm som är prisvärd! Toppbetyg i alla kundomdömen.

Hudtyp: Passar alla hudtyper

Pris: 450 kr

Köp här


Bioline Primaluce Exforadiance Brightening Illuminating Mask

bra ansiktsmasker
Bioline har släppt en ypperligt mjuk och lyxig ansiktsmask som är krämig och ger fantastiskt resultat för din hud.

Masken boostar hudens elasticitet genom sin anti-wrinkle formula och ger ett ungdomligt utseende.

Just denna kräm har en avancerad teknik som påverkar huden i fler lager och garanterar ett försvar mot åldrande och fotoåldrande genom cellförnyelse.

Ansiktsmasken innehåller Mandelsyra som sätter igång en kedjereaktion som optimerar cellförnyelsen och tillför huden fukt, gör den fastare och motverkar rynkor samt missfärgning.

Hudtyp: Passar alla hudtyper

Pris: 475 kr

Köp här


Exuviance Rejuvenating Treatment Masque

yngre hud
En intensiv ansiktmask med botaniska ingredienser som märkbart minskar tecken på åldrande.

Masken som är uppfräschande förebygger, lugnar och dämpar ytliga brustna blodkärl (cuperose) vid regelbunden användning. Formulan gör även att din hy blir slät och stressad och trött hud blir snabbt fräsch och vital.

Du ska använda ansiktsmasken 1-2 gånger i veckan för bästa effekt och efter rengöring av ansikte. Efter att du masserat in den krämiga ansiktsmasken ska du låta den ligga över natten så att den får verka över många timmar när huden vilar.

Väldigt ren och fräsch känsla. Prova så får du se!

Hudtyp: Passar alla hudtyper

Pris: 299 kr

Köp här


Kolla in över 50 st av de mest sålda ansiktsmaskerna här.

Få bort dina rynkor med ansiktsmask

Om du använder en ansiktsmask som är gjort för att motverka att rynkor bildas så håller du din hud yngre. Ansiktsmasker är djuprengörande och återfuktande samt ger en riktigt skön känsla efter att du använt en mask. Fördelen med ansiktsmasker är att de stimulerar hudens muskler i ansiktet och sedan kapslar in den för att skydda och stärka den nya cellstrukturen i huden.

Att använda en ansiktsmask med antirynk-egenskaper gör att fina linjer och rynkor i pannan och runt ögonen blir mindre framträdande. Det är formulan och ingredienserna i ansiktsmasken som stärker cellerna och gör att muskelsammandragningar minskas så att rynkor blir mindre framträdande när du till exempel skrattar. Maskerna ljusar också upp hudtonen och jämnar ut färgskillnader i hyn vilket gör att rynkorna syns mindre.

css.php