Få bort rynkor under ögonen

Rynkor under ögonen

Rynkor under ögonen är ofta något som förknippas med åldrande och dålig livsstil vilket gör att de för det mesta upplevs negativt. Här ger vi dig tips på hur du kan få bort rynkor under ögonen med anti-age krämer.

Rynkor runt ögonen beror på att huden åldras och förlorar sin elasticitet. Huden kan även få pigmentfläckar och större porer när den åldras.

Att ha rynkor vid sidan av ögonen kan många gånger bli charmigt eftersom de kan ses som ett glädjetecken. Men när vi börjar få rynkor på fel ställen kan det istället bli ett problem eftersom rynkorna kan ge fel budskap via kroppsspråket. Vi har därför valt att dela med oss av våra två bästa tips för att få bort rynkor under ögonen.

Ögonkräm med anti-age får bort rynkor under ögonen

Ögonkräm med anti-age

Bästa tipset för att bli av med rynkor under ögonen är Rénergie Multi-Lift Eye Cream från Lancôme. Den här krämen är beprövad och omtyckt av många. När du läser recensioner om krämen så ser du att den ofta har fått 5/5 stjärnor.

Det bästa sättet att bli kvitt oönskade rynkor under ögonen är att använda återfuktande antirynkkrämer som är anpassade för ögon. Undvik att torka ut huden runt ögonen eftersom det gör att fler rynkor uppstår. Det är därför  även bra att använda solglasögon på sommaren för att minska solens påfrestning på huden. Huden runt ögon är tunnare än på resten av kroppen vilket gör den extra känslig för uttorkande medel och solens strålar.

En annan omtyckt kräm som hjälpt många med rynkor under ögonen är Total Eye Lift från Clarins . Krämen minskar inte endast antalet rynkor under ögonen utan ger även en härlig lyster som får dig att se piggare ut. Ögonen känns återfuktade och det finns ett UV- skydd som gör att du inte behöver bekymra dig för solen vintertid. Du bör dock alltid använda solskydd på vår och sommar för att minska solens påfrestning på huden.

Sminka bort rynkor under ögonen och få pigga ögon

Ett tips som ofta går förlorat men som fungerat under lång tid är att sminka bort rynkor under ögonen. Du kan då få dina trötta ögon att se unga och fräscha ut på nolltid. Det du börjar med är att applicera en kräm som tar bort mörka ringar och rynkor under ögonen. En kräm som är att rekommendera är Optim-Eyes Eye Contour Cream från Filorga eftersom den är specialiserad på mörka ringar och kyler ner huden runt ögonen. Du får även en frisk känsla och pigghet som varar under dagen.

Sedan går du vidare till att lägga på en highlighter som exempelvis Supreme Illuminator från SENSAI. Den duttar du på i ögats insida och längst med ögonbenet, precis under ögonbrynet. Det gör att ögonen känns öppna och fräscha.

Sedan går du på sista steget och lägger en lite mörkare ögonskugga längst med ögonfransarna på ögonlocket samt halva yttre nedre fransraden. Du kan nu lägga på din maskara som vanligt och möta dagen med ett par riktigt fräscha ögon.

Om du har riktigt trötta och svullna ögon så rekommenderar vi en ögonmask som kan ligga på en längre tid. Då får du en piggare look runt ögonen. Du kan använda en ögonmask cirka 1-2 gånger i veckan.

css.php