Om oss & Kontakt

Om oss bild

MotRynkor.se är en sajt som sedan 2011 tillhandhåller information, topplistor och jämförelser för att hjälpa våra läsare hitta bra hudkrämer och andra hudvårdsprodukter.

Vi är specialiserade mot krämer och annan hudvård som förebygger och motverkar rynkor och ålderstecken.

På sajten skriver våra skribenter om olika hudvårdsprodukter som till exempel anti-age kräm mot rynkor och ögonkräm.

Målet med artiklarna är att ge inspiration, idéer och tips på bra produkter till våra läsare.

Våra skribenter testar med jämna mellanrum nya produkter och summerar i topplistor såsom Bäst i test – Anti-age krämer 2024.

MotRynkor.se strävar efter att hjälpa kvinnor och män att hitta de bästa anti-age krämerna, ögonkrämerna och liknande produkter inom hudvård som förebygger rynkor och ålderstecken. Vi försöker skriva detaljerad information och ge tips för att underlätta köpbesluten för läsaren.

Foto av Priscilla - Vår skribent

Priscilla Noel

Priscilla är en passionerad skribent hos oss som har skrivit många artiklar om olika hudvårdsprodukter genom åren. På Priscillas författarsida hittar du hennes samling.

Priscilla började skriva artiklar hos oss 2012 och har en lång historik av att hjälpa våra läsare att jämföra och hitta bra produkter inom hudvård.

E-post: priscilla@motrynkor.se

När vi listar en produkt i en artikel länkar vi vanligtvis till den. Vissa av dessa länkar tillåter oss att tjäna en provisionsavgift om du som läsare i slutändan köper produkten hos e-handlaren. Provision och annonser hjälper oss att finansiera webbplatsen med nytt innehåll.

Vi tipsar ofta om hudvårdsprodukter hos e-handlare där vi själva gillar att handlar. Därför samarbetar vi med Nordicfeel som har ett brett sortiment, snabb leverans och fria returer.

Läs gärna vår integritetspolicy om hur vi samlar in information om trafik och hur webbplatsen är finansierad.

Kontakta oss gärna om du som läsare har frågor, tips, idéer på innehåll eller om du tycker något saknas på sajten. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

E-post: kontakt@motrynkor.se

css.php