Bli kvitt slapp hud i ansiktet och under ögonen

Av | januari 23, 2019
Slapp hud i ansiktet

Slapp hud i anskitet är ett problem som vi alla möter med åldern. Det har att göra att kroppen slutar producera vissa ämnen som håller huden fast.

Även våra livsvanor och solexponeringen har stor inverkan på hudens elasticitet. Som tur finns det idag massvis med bra krämer som gör att vi kan komma till rätta med slapp hud på endast några veckor.

Slapp hud i ansiktet

Det kan tyckas att det borde finnas en kräm som vi kan använda mot slapp hud både på kroppen och ansiktet men det går tyvärr inte. Det har att göra med att huden på kroppen är tåligare och har en tjockare läderhud vilket gör att krämer till kroppen innehåller fler aktiva ingredienser. Huden på ansiktet utsätts även för andra typer av påfrestningar av väder och vind viket gör att den har lite andra behov en huden på kroppen.

En väl omtyckt kräm för slapp hud i ansiktet är Primaluce Exforadiance Hydrating Renovating Cream från Bioline. Den hjälper dig inte endast att komma till rätta med slapp hud utan den får även bort fina linjer. Den tar även bort pigmentfläckar och ger din hy en ungdomlig fräschhet. Du bör dock alltid använda solskydd på sommaren för att skydda huden mot solen. Solen är en stor bidragande faktor när huden förlorar sin elasticitet.

Slapp hud under ögonen

Om du har en rynkig och slapp hud under ögonen så kan vi tips om en ögonkräm med anti-age egenskaper. Ögonkrämen mjukar upp och stramar upp huden efter löpande användning. Bra ögonkrämer motverkar också kråksparkar och linjer som gör att du ser yngre ut.

Slapp hud på kroppen

Att huden förlorar sin elasticitet på kroppen kan ha flera orsaker som inte alltid beror på att huden åldras. En kraftig viktnedgång eller efter en graviditet är endast några orsaker till slapp hud. Om du har råkat ut för slapp hud på kroppen så oroa dig inte:

Dagens krämer som Body Tone Firming Concentrate från Exuviance hjälper dig att komma till rätta med den slappa huden. Det som gör Exuviance kräm så bra är att den simulerar hudens cellförnyelse som gör att elasticiteten kommer tillbaka. Krämens tub har en roller-funktion som gör att även celluliter försvinner vilket kommer ge en ungdomligare och jämnare hud. Denna kräm har använts av många av våra läsare som rekommenderar den varmt.