Få bort skrattrynkor runt munnen

Skrattrynkor

Har du problem med skrattrynkor runt ögonen, munnen och pannan? Lugn vi hjälper dig. Här får du några bra tips på hur du kan minska och förebygga skrattrynkor som kommer naturligt med åldern.

Slät hy med med kräm som tar bort skrattrynkor

Du kan förebygga rynkor och din huds åldrande genom att använda bra och fuktgivande hudvårdsprodukter. En bra hudvårdsprodukt är t.ex. Clarins – Beuty flash balm som finns att köpa här. Fördelen med en sådan produkt är att de stramar upp huden, stärker ansiktskonturen och reducerar rynkor och linjer. När du kommer upp i en ålder av 30 år+ så är produkter med aktiva anti-age ingredienser att föredra.

Förebygga skrattrynkor med kräm

Ta hand om din hud och undvik att vara i solen för länge. Huden åldras snabbare och det finns en risk för solskador som förstör din hud och skapar rynkor. Så se till att använd en hög solfaktor på din kräm för ansikte och kropp. Använd en återfuktande kräm efter du har varit i solen, här finns flera bra produkter mot rynkor.

Få slät hy genom att undvika uttorkande rengöringsprodukter

Se upp med att använda produkter som kan torka ut ditt ansikte och hud. Varje gång du rengjort ansiktet bör du använda en kräm innan huden hinner torka. Se då till att använda en kräm som skonsam mot din hud. Utan en bra kräm som återfuktar så finns risken att du lättare får linjer, fläckar och ålderstecken.

Kräm mot rynkor som innehåller vitaminer

Vitamin A hjälper hudens naturliga bindväv att återhämta sig och motverkar rynkor. Kom däremot ihåg att du inte bör använda vitamin A i samband med aktiv solning, så se upp under sommaren med produkter som innehåller vitamin A.

Torrhetsrynkor kan bero på för lite vatten

Drick rejält med vatten varje dag. Vatten rensar kroppen på smuts och hjälper huden att reparera sig. För att detta skönhetstips ska ha effekt bör du dricka ca 2 liter vatten om dagen. Hur mycket vatten dricker du? Har du inte koll så kan det vara så att du dricker för lite.

Till krämer som motverkar rynkor

css.php