Anti-age kräm bäst i test 2022

Bäst i test

Här hittar du anti-age krämer som är bäst i test 2022. Vi har testat ansiktskrämer från olika märken och prisklasser och gjort en topplista med de antirynkkrämer med bäst betyg högst i listan. Vi hoppas att du ska hitta en kräm som du gillar!

1.) Clarins Double Serum – Complete Age Control Concentrate (10 poäng)

Clarins anti-age kräm


Bäst i test och vinnare av anti-age krämerna är denna lyxiga kräm från Clarins (Här kan du köpa den). Otroligt härlig ansiktskräm som känns mycket behaglig när du arbetar in den och du kan känna hur huden blir slätare utan att du får den där känslan av att det stramar för mycket kring kinderna och ögonen. En antirynkkräm som återfuktar huden under hela dagen utan att lämna en fet hinna och huden ser friskare ut och ger verkligen en ungdomlig lyster.

Denna anti-age kräm innehåller en ingrediensser som gurkmeja, nyponolja oc grönt te som arbetar på lång sikt för att förnya huden och skapa en yngre hy. Formulan Hydric + Lipidic reparerar cellstrukturen och reducerar synliga ålderstecken som rynkor, fina linjer, matthet och slapphet i huden.

En exklusiv ansiktskräm för dig som bara nöjer dig med det bästa, en njutning varje morgon. Den bästa antirynkkrämen vi har testat hittills!


2.) Sisley Huile Precieuse à la Rose Noire Black Rose Precious Face Oil (8 poäng)

anti age vinnare

Riktigt bra antirynkkräm som placerar sig som två i vårt test av ansiktskrämer, här kan du köpa krämen. För mogen och skadad hy. Produkten känns riktigt bra att applicera och är lätt med en silkeskänsla. Krämen har vunnit flera priser i Sverige.

Krämen är återfuktande och efter några dagar ser man att huden ser reparerad ut och med en yngre och fräschare look, huden känns även ungdomligare. Rekommenderas att använda varje kväll och fungerar utmärkt med smink. Extrakt av svart ros som är mycket sällsynt.

Denna anti-age kräm från Sisley är mycket prisvärd och går in snabbt i huden vilket gör att den är perfekt att använda innan du går och lägger dig.


3.) Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate (7 poäng)


En ansiktskräm som stramar upp huden ordentligt, du kan känna hur krämen lyfter huden direkt när den torkat in (krämen köper du här). Denna anti-age kräm förhindrar rynkor med effektiva ingredienser och är fokuserat att framkalla lyster. Enligt tillverkaren innehåller antirynkkrämen Natural Musculifter som stramar upp, väcker liv och stärker kommunikationen mellan hudcellerna.

Sensai har gjort krämen för kvinnor med mogen hud som är i behov av uppfräschning. Du kan använda krämen varje dag i hela ansiktet, passar även alla hudtyper.

Anledningen till att krämen bara får 7 poäng trots sin teknik är att krämen inte känns lika behaglig efter applicering. Detta kan dock vara en vanesak eller att vi är olika känsliga för hur mycket uppstramning av huden man vill ha.


4.) Biodroga Golden Caviar Radiance & Anti-Age Day Care SPF 10 (6 poäng)

Anti age kräm för mogen hy

En intressant kräm mot rynkor (köp här) som är gjord för daglig applicering och vård av torr och känslig hud. Det är första gången vi testar en kräm med kaviarextrakt som har anti-age egenskaper så det var en ny upplevelse. Om du läser vad krämen innehåller så hittar du Pitayafrukt-extrakt, Sheasmör, Sojaprotein samt naturliga extrakt. Tillverkarens mål har varit att ta fram en kräm som känns stressfri och avslappnad för att öka välbefinnandet, vilket vi tycker de har lyckats med.

Golden Caviar Radiance anti-age krämen jämnar ut rynkor och ojämnheter samt återfuktar och ska neutralisera fria radikaler för att fördröja åldrandet av huden.

Om du vill testa en ny ansiktskräm från Biodroga så ska du prova på den här krämen. Vill du försäkra dig om snabba resultat ska du välja någon av krämerna i topp 3 i det här testet, vi har fått erfarenheten av att det tar längre tid att se resultat med denna kräm. Den stora fördelen är såklart att krämen är speciellt anpassad för att ge en avslappnad ansiktskontur.


Bäst säljande anti-age krämerna

Hoppas du gillade testet av anti-age produkter för 2022! Om du vill ta dig en titt på vilka ansiktskrämer som sålts mest så har du en lista på startsidan med krämer mot rynkor. Dessa anti-age krämer har olika priser och kvalitet så läs vad andra tycker om krämerna i kommentarsfältet längst ner på startsidan.

Använd speciell kräm runt ögonen

Kom ihåg att huden runt ögonen är mer känslig än resten av ansiktet. Det beror på att huden är speciellt tunn under och ovanför ögonen. Därför behöver du en ögonkräm utöver ansiktskrämen. Om du har rynkor under ögonen så ska du välja en ögonkräm med anti-age formula.

Det är också viktigt med ansiktsrengöring innan du applicerar din dagkräm med anti-age ingredienser och ögonkräm.

Så här ser en bra hudvårdsrutin ut med anti-age

Ansiktsrengöring

Innan du applicerar din anti-age kräm så behöver du en ordentlig rengöring av ansiktet morgon och kväll. Dermalogica´s Special Cleansing Gel avlägsnar make-up och smuts, utan att torka ut huden. En sådan produkt rengör och återställer fuktbalansen i huden. Sådär nu är du färdig att applicera en dagkräm eller serum.

Dags för anti-age krämen

Nu när dina porer är rengjorda i ansiktet är det dags att applicera en kräm. Decléor´s Lavender Fine Rich Day Cream är en lyxig och underbar dagkräm med anti-age effekt. Krämen doftar härligt och är dryg så att den räcker länge. När vi testat krämen så känns den lugnande och mjukgörande, man känner efteråt hur den gått in på djupet i huden. Du kommer märka en frisk lyster i ansiktet efter ett par veckors användande.

På kvällen använder du nattkräm

På kvällen vill du ha en lugnande kräm som återuppbygger cellerna i huden och skyddar mot tidigt åldrande. Filorga´s Sleep And Peel är en nattkräm med blandning av 6 hydroxisyror (AHA och BHA) som låter din hy vila. Detta är en populär nattkräm som gör huden mjuk och len, dina problem med torra områden i ansiktet kommer försvinna med denna kräm!

css.php