Anti-age kräm bäst i test 2020

anti-age-bäst-i-testHär hittar du anti-age kräm som är bäst i test 2020. Vi har testat ansiktskrämer från olika tillverkare och prisklasser och gjort en topplista med de antirynkkrämer med bäst betyg högst i listan.

1.) Carita Beauty Diamond Serum (10 poäng)


Bäst i test och vinnare av anti-age krämerna är denna lyxiga kräm från Carita Beauty (Här kan du köpa den). Otroligt härlig ansiktskräm som känns mycket behaglig när du arbetar in den och du kan känna hur huden blir slätare utan att du får den där känslan av att det stramar för mycket kring kinderna och ögonen. En antirynkkräm som återfuktar huden under hela dagen utan att lämna en fet hinna och huden ser friskare ut och ger verkligen en ungdomlig lyster.

Denna anti-age kräm innehåller en aktiv ingrediens som heter Diamantpulver™ och Senestem™ som arbetar på lång sikt för att förnya huden och skapa en yngre hy. Formulan reparerar cellstrukturen och reducerar synliga ålderstecken som rynkor, fina linjer, matthet och slapphet i huden.

En exklusiv ansiktskräm för dig som bara nöjer dig med det bästa, en njutning varje morgon. Den bästa antirynkkrämen vi har testat hittills, kvalitet får kosta!

Pris: 4495 kr

Köp här


2.) Sisley Huile Precieuse à la Rose Noire Black Rose Precious Face Oil (8 poäng)

anti age vinnare

Riktigt bra antirynkkräm som placerar sig som två i vårt test av ansiktskrämer, här kan du köpa krämen. För mogen och skadad hy. Produkten känns riktigt bra att applicera och är lätt med en silkeskänsla.Krämen har vunnit flera priser i Sverige.

Krämen är återfuktande och efter några dagar ser man att huden ser reparerad ut och med en yngre och fräschare look, huden känns även ungdomligare. Rekommenderas att använda varje kväll och fungerar utmärkt med smink. Extrakt av svart ros som är mycket sällsynt.

Denna anti-age kräm från Sisley är mycket prisvärd och går in snabbt i huden vilket gör att den är perfekt att använda innan du går och lägger dig.

Pris: 1840 kr

Köp här


3.) Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate (7 poäng)


En ansiktskräm som stramar upp huden ordentligt, du kan känna hur krämen lyfter huden direkt när den torkat in (krämen köper du här). Denna anti-age kräm förhindrar rynkor med effektiva ingredienser och är fokuserat att framkalla lyster. Enligt tillverkaren innehåller antirynkkrämen Natural Musculifter som stramar upp, väcker liv och stärker kommunikationen mellan hudcellerna.

Sensai har gjort krämen för kvinnor med mogen hud som är i behov av uppfräschning. Du kan använda krämen varje dag i hela ansiktet, passar även alla hudtyper.

Anledningen till att krämen bara får 7 poäng trots sin teknik är att krämen inte känns lika behaglig efter applicering. Detta kan dock vara en vanesak eller att vi är olika känsliga för hur mycket uppstramning av huden man vill ha.

Pris: 2245 kr

Köp här


4.) Biodroga Lotus & Science Smart Rescue Anti-Age Concentrate (6 poäng)

Lotus kräm för yngre hy

En intressant kräm mot rynkor (köp här) som är gjord för daglig applicering och vård av torr och känslig hud. Det är första gången vi testar en kräm med Lotusblomsextrakt som har anti-age egenskaper så det var en ny upplevelse. Om du läser vad krämen innehåller så hittar du Veteprotein, Ursolsyra samt naturliga extrakt. Tillverkarens mål har varit att ta fram en kräm som känns stressfri och avslappnad för att öka välbefinnandet, vilket vi tycker de har lyckats med.

Lotus & Science Rescue anti-age krämen jämnar ut rynkor och ojämnheter samt återfuktar och ska neutralisera fria radikaler för att fördröja åldrandet av huden.

Om du vill testa en ny ansiktskräm från Lotusblomman så ska du prova på den här krämen. Vill du försäkra dig om snabba resultat ska du välja någon av krämerna i topp 3 i det här testet, vi har fått erfarenheten av att det tar längre tid att se resultat med denna kräm. Den stora fördelen är såklart att krämen är speciellt anpassad för att motverka kollagen IV.

Pris: 1559 kr

Köp här


Bäst säljande anti-age krämerna

Hoppas du gillade testet av anti-age produkter för 2020! Om du vill ta dig en titt på vilka ansiktskrämer som sålts mest så har du en lista på startsidan med krämer mot rynkor. Dessa anti-age krämer har olika priser och kvalitet så läs vad andra tycker om krämerna i kommentarsfältet längst ner på startsidan.

De bästa krämerna mot rynkor efter kundomdömen

Om du är inne på en stationär dator så ser du topp tre av de antirynkkrämer som har bäst kundomdömen runt om på internet till höger i sidospalten på hemsidan. Är du inne på en läsplatta eller mobil så kan du istället se denna spalt längst ner på sidan. Vi har alltså haft målet att ge dig som besökare olika valalternativ – Bäst i vårt test, Bäst säljande samt Bästa kundomdömen. Du väljer själv vilken cremé som du tycker än intressant och går sedan in på leverantörens hemsida för just den ansiktskrämen – där kan du läsa mer eller jämföra med ännu fler krämer.

Kommentera nedan och berätta gärna för oss och andra om vilken upplevelse och resultat du får från anti-age krämerna i testet.

2 thoughts on “Anti-age kräm bäst i test 2020

 1. Agneta

  Testade krämen Sisley Huile Precieuse à la Rose Noire Black Rose Precious Face Oil. Kändes riktigt skön att använda på ansiktet. Hade en annan tidigare som var för fet, men den här känns riktigt bra. Jag var först lite skeptisk till att det i beskrivningen stod att krämen gav lyster men det blev riktigt fint.

  Jag tycker den är lite dyr men jag rekommenderar krämen till de som känner för att lyxa till det lite!
  // Agneta

  Reply
 2. Fanta

  Jag vill har en natt creme anti som kan passar bra med min ansikte.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *