Få bort rynkor i ansiktet

Av | januari 11, 2019
Få bort rynkor i ansiktet

Det finns idag fler alternativ än någonsin för att få bort dina rynkor i ansiktet. Oönskade rynkor är ett vanligt problem som kommer med åldern eftersom en stor bidragande faktor är tiden.

Med tiden åldras allas hud men hur mycket rynkor du får och på vilka ställen, har att göra med din livsstil samt din genetik. Här får du tips på krämer som hjälper dig att få bort rynkor i ansiktet.

Bästa antirynkkrämen för ansiktet

Huden är det största organ vi har vars syfte är att skydda oss. Huden utsätts dagligen för påfrestningar i form av solen, torrluft och våra vanor som exempelvis alkohol. Det gör att huden åldras vilket gör att fina linjer uppstår och elasticiteten försvinner.

Det bästa botemedel mot hudens åldrande är att regelbundet återfukta och stimulera cellförnyelsen. En kräm som hjälpt många att återfå spänsten i huden är Filorga Time-Filler Absolute Wrinkles Correction.

Denna antirynkkräm som är en dagkräm kommer inte endast släta ut rynkor utan ger även en härlig lyster. Biodroga-ansiktskräm jämnar även ut pigmentfläckar viket skapar en ung och fräsch känsla.

Få bort rynkor i ansiktet med hjälp av serum

Serum är till för att ge dig en specialanpassad ansiktsvård för att få bort rynkor. Ansiktsserum innehåller mindre molekyler än ansiktskräm vilket gör att de lättare tas upp av huden. De kan därför arbeta aktivt och djupgående med dina hudproblem.

Ansiktsserumet ska appliceras på huden innan du lägger på ansiktskrämen. Ett populärt serum mot rynkor är Filorga NCEF-Intensive Serum. Denna kräm kan du även applicera på hals och dekolletage vilket kommer att ge dig en total fräschhet.

Det är en fördel att använda krämer från samma märke eller serie eftersom du då vet att krämerna kompletterar varandra och arbetar bra tillsammans.

Boosta huden med peeling och ansiktsmask

Om du känner att din hud behöver lite kraftigare tag för att komma till rätta med rynkorna i ansiktet kan du använda dig av kemisk peeling som tar bort döda hudceller och får fram en nya och fräsch hud. Applicera ansiktsmasken efter peelingen då den kommer att få bättre effekt.

Ansiktsmasken kommer då kunna ge din hud en intensivare behandling. Du bör göra ansiktspeeling och ansiktsmask 1-2 gånger i veckan för att maximera resultatet.

Vi rekomendarar att du använder peelingen Scrub & Detox från Filorga och ansiktsmasken Extra-Firming Mask från Clarins för att få fantastiska resultat.