Bästa antirynkkrämen efter ålder

Bästa antirynkkrämen

Att finna den bästa antirynkkrämen kan för många kännas omöjligt. Vi letar i en djungel av krämer där vissa innehåller vitaminer som stimulerar cellförnyelse och andra stramar åt huden. Men hur ska vi veta vilken kräm som passar vår hud bäst när alla påstår sig vara den bästa?

Den bästa antirynkkrämen är skräddarsydd efter dina behov

I det stora utbudet av olika produkter är det svårt att utskilja vad allt är till för och hur de ska användas. Vi brukar säga att den bästa antirynkkrämen är den som blir av. Därför rekommenderar vi att du använder en 24-timmars antirynkkräm i kombination med ett serum som får bukt på dina speciella behov. En en av de bästa krämerna är Filorga Time-Filler – Absolute Wrinkles Correction Cream eftersom den återger spänsten på endast några dagar.

Vad är skillnaden mellan serum och antirynkkräm?

Skillnaden mellan serum och kräm är att molekylerna i serum är mindre vilket gör att de kan gå in på djupet. Serumen innehåller även en högre koncentration av aktiva ingredienser än vad en kräm gör. Det är meningen att serum ska användas på rengjord hud innan du lägger på krämen.

Serumens uppgift är att specialanpassa din hudvård efter de speciella behov du vill få bukt med. Medans ansiktskrämer är till för att återfukta huden under dagen, sedan reparera och återställa huden under natten.

Bästa antirynkkrämen för din hud

Den bästa antirynkkrämen kommer du att finna när du utgår från din huds behov. Har du en torr eller fet hud? Har du ung eller mogen hy? Sedan bör du även kolla på produkter för din ålder. Åldern kan ha en avgörande roll för valet av kräm eftersom din hud slutar producera olika viktiga ämnen vid olika åldrar. När du har hittat en ansiktskräm som du känner passar dig kan du fundera på om din hud har några speciella behov som behöver åtgärdas med serum.

Det är viktigt att komma ihåg att det kan ta upp till två månader för huden att vänja sig vid en ny produkt. Undvik därför att byta produkt för ofta eftersom det kan irritera din hud och göra att krämens effekt minskar.

Bästa antirynkkrämen för 25+:

Age Reverse HydraFirm Från Exuviance denna nattkräm är väldigt omtyckt av många eftersom den ger riktigt bra med fukt och passar de flesta hudtyper. Att en kräm återfuktar huden är extra viktigt eftersom uttorkad hud blir rynkig och börjar hänga. Denna kräm ger även din hy en härlig lyster.

Bästa antirynkkrämen för 40+:

AGE The Cream från Bioline är en kräm som är inriktad på mogen hy. Den fokuserar på att återge spänst och reducerar fina linjer. Denna kräm är även bra på vintern då huden behöver extra fukt för att klara av påfrestningarna som torr luft innebär.

Bästa antirynkkrämen för 50+:

Super Restorative Day Cream All Skin Types SPF 20 från Clarins är en mycket omtyckt kräm som riktat in sig på mogen hud och passar utmärkt för dig som är runt 50 år. Denna kräm är anpassad efter de hormonella förändringar huden igenom går vid 50 års åldern och ger din hud precis det som den saknar. Den har även ett UV-skydd som gör att du inte behöver oroa dig för solen. Du behöver dock köpa till en nattkräm eftersom denna produkt endast är anpassad för dagtid.

Lämna en kommentar

css.php